Werknemers

Uitzendkrachten

De Europlus uitzendkrachten komen voornamelijk uit Polen, Bulgarije en Roemenië. Bij ons staat de mens centraal en dat houden wij hoog in het vaandel.

Scholing en veiligheid

Scholing is ontzettend belangrijk en wij motiveren onze mensen dan ook altijd gebruik te maken van de mogelijkheden die wij bieden. Samen met een opleidingsinstantie hebben wij speciaal voor onze arbeidsmigranten een pakket samengesteld waarin ze hun vaardigheden kunnen verbeteren en veiliger en bekwamer bij onze opdrachtgevers hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Verder is een veilige werkomgeving een must. Europlus investeert voortdurend in voorlichting, materialen en procesverbetering.

MVO

Door continue innovatie en duurzaamheid zijn wij al decennia lang succesvol in de branche. Maatschappelijk verantwoord ondernemen houdt tevens in dat we ook verantwoording dragen naar de gemeenschap waarin onze mensen wonen. Vandaar dat wij er alles aan doen om saamhorigheid onderling alsook met de gemeenschap te stimuleren. Zo organiseerden wij in 2018 het “Europlus WK-Voetbaltoernooi”.

Video afspelen